طراحی بیزینس پلن کسب و کار
طراحی بیزینس پلن یا طرح کسب و کار یک فرآیند طراحی خط مشی و استراتژی های یک کسب و کار است . طی مراحل طراحی این پلن ها تعریف کلی کسب و کار و همچنین نقاط قوت وجوه تمایز و مزیت های رقابتی یک کسب و کار در آن مد نظر قرار می گیرد . همچنین در طرح ریزی یک بیزینس پلن نقاط ضعف و قدرت کسب و کار و فرصت ها و تهدیدات آن مورد بررسی قرار می گیرد . یکی دیگر از نکات مهم یک بیزینس پلن تعیین استراتژی های مختلف یازاریابی می باشد. همچنین طی مراحل طراحی بیزینس پلن فرصت های مدیریتی و عملیاتی کسب و کار مورد بررسی قرار می گیرد . همچنین مسائل مرتبط با پیشبینی هزینه ها ، فرصت های درآمدزایی و نرخ سود و نیاز های مالی ، چشم انداز ها و اهداف و مراحل اجرا و ریسک ها از عناصر تشکیل دهنده یک بیزینس پلن موفق است.
طراحی مایل استون و رودمپ
طراحی رود مپ (Road Map) یا مایل استون (Mile Stone) یکی از انشعابات فرعی و مهم طراحی یک بیزینس پلن است . طراحی رود مپ به منزله در دست داشتن مسیر راه یک کسب و کار است که با ظرافت تمامی قدم ها و مراحل اجرایی یک کسب و کار را نشان می دهد . ارائه یک رودمپ از مراحل ابتدایی طرح و ایده کسب و کار تا مراحل به بلوغ رسیدن و گشترش بین المللی یک کسب و کار را شامل می شود.
طی ارائه یک بیزینس پلن تمامی مراحل رشد و توسعه تیم کسب و کار تا جذب نیرو های اجرایی ، شرح وظایف نیروها ، تعریف دپارتمان ها و طراحی و اتصال فرآیند ها ، مراحل توسعه بازار ، هزینه های احتمالی و در کل سناریوی کلی آغاز تا رشد حد اکثری کسب و کار را شامل می شود.
طراحی پلن پرسونال برندینگ
طراحی بیزینس پرسنال برندینگ (Personal Branding) شامل طرح و برنامه های مدیریت و توسعه کسب و کار فردی یک کسب و کار می شود .
بیزینس پلن پرسونال برندینگ به مراحل چون تعریف هویت برند شخصی ، تحلیل های گوناگون موقعیت برند ، استراتژی های متمایز سازی برند شخصی ، تولید محتوای انحصاری و کانال های ارتباطی با مخاطبین همچنین نحوه تعامل صاحب کسب و کار (Business owner) با مخاطبین هدف کسب و کار می باشد . یکی دیگر از پارامتر های بیزینس پلن پرسونال برندینگ اندازه گیری بازخورد ها ی مخاطبان است .
داشتن برند شخصی به افراد کمک می کند که در کتار ایفای نقش های اجتماعی خود (کارمند ، کارفرما و…) کسب و کار شخصی خود رانیز توسعه داده و از مزایا و منافع بی نظیر آن بهره ببرند